Dag 12 o 13

Står stilla på vågen TRIST men det kommer väl......
I går hände faktiskt ingenting jobba, äta hm dricka e det ju jag känner mig nästan som en alkis.....dricka lort 4 ggr om dagen det gör nog alkisar med........oxå sov jag. Mannen skulle på fest så Martin var ensam hemma o tyckte det var trist inga polare hemma o tur var väl det :-)))

 Jag tror jag ska starta en grupp på facebook: Bojkotta sprit o vitlöks doftande män från sovrummet.
Trodde jag skulle dö när jag kom hem i morse till denna stank.......somnade dock men det var nog av ångerna.....
Maken berättade sen han han blivit bjuden på bla bakad potatis med vitlökssmör  jo tack det sista förstod jag...och resten ville jag inte veta i alla fall inte det i matväg då jag fortfarande är HUNGRIG!!!!!!
Ska bli skönt när jag blivit opererad då blir jag ju ialla fall mätt nu är jag ständigt hungrig.

Är på jobb näst sista natten på ett tag har gjort ett internt byte så jag är fri imorgon men ska jobba nästa lördag, ska på 80-års uppvaktning i morgon det är Gunnar som fyller år. Jag ska sitta tillsammans med Tomas o Mia som oxå blivit opererade, Mia får ju äta vanlig mat men Tomas får bara äta puré kost o jag får bara dricka hihihi kulig hörna......

Dag 11

Det har inte hänt mkt idag...men -4,7 kg.
Jobbade, åt, sov, duschade,lagade mat, körde hem svärmor, körde till jobb igen,
Men tack o lov e det + grader så nu regnar snön bort ÄNTLIGEN kan man gå ut o gå normalt o inte kana omkring vi får kanske tom lite post......
Nä nu kallar sängen efter att jag druckit en Modifast med vaniljsmak zzzzzzzzzz

Dag 10

- 4 kg på vågen det var roligt börjar synas på mina jeans dom e lite lösare.
Händer ju inte så mkt när man jobbar åt kelda soppa innan jag åkte o ska ta en dryck här på jobbet kl 02.00 sen blir det en innan läggdax.
När jag vaknade kom Anders hem med Doris som varit på rtg och blivit yr så hon hade ringt efter Anders, det visade sig att hon ätit frukost kl 09 o sen ingenting fattar hon väl själv att man kan bli yr o illamående.......
Hon fick ialla fall middag och mådde genast bättre..... Herregud säger jag bara!!!! Hon ska sova hos oss i natt.
Sonen var på bio med Kotten wolfman en skräckfilm Anders körde dom dit o Ture eller Mia skulle hämta dom.
Det var riktigt svårt att köra in på jobb idag vår Fuglieväg var igen fykt o det snöade jag körde fast en gång men jag klarade ut att köra igen men fy för katten.............JAG ÄR BARA SÅ TRÖTT PÅ DENNA SNÖ!

Dag 9

En händelselös dag jobbade, sov, drack modifast..............

Dag 8

Då har det gått en vecka och -3 kg på vågen inte mkt att hurra för med tanke på vad jag utstår 800 kcal om dagen det e inte mkt det. Men jag e inte lika hungrig som jag var förra veckan det var ju bara förfärligt.
Gick upp kl 06 trots att det e sportlov, det var OS hockey Sverige mot Finland o ja vi vann. Kl 09.00 kom städerskorna fint blev det. Sen blev det sängen några timmar skönt. Upp o duscha, laga mat, diska,modifast och vara social.........
Tack o lov jobbar jag hela veckan så jag kan sova bort hungern, det ser jag fram emot.
Det har snöat så gott som hela dagen jag skottade snö på em o det syntes inte när jag skulle ge mig iväg kul,kul,kul. Körde i god tid då det vräkte ner. JAG TROR JAG EMIGRERAR EFTER DEN 8 MARS
HATAR SNÖ VILL HA SOL O VÄRME.
Sitter på jobb o längtar efter sängen kl är 03.22 o jag ska ta en modifast.

Dag 7

Skrev ingenting om söndagens hunger, började med att Thés o Neil kom med morgonbullar vid 10-tiden. Då börjades att sätta på kaffe, steka bacon o koka ägg o ta fram allt gott pålägg, och vad gjorde jag???? Jo jag flydde till tv-rummet med doften i näsan, hur happy är man?????? Och drack min modifast.
Sen körde vi till Eslöv o tittade på en soffa till Martin ev åka dit på torsdag igen, efter det blev det shopping på city gross. Det blev oxå en fika hos svärmor.
Hem o gjorde mat som Thés o Neil uppskattade (tror jag) o jag drack min modifast.
Därefter blev det OS det var hockey o vi vann såklart. Sen blev det ryggläge i sängen,zzzzzzzz


Dag 6

Sov länge idag. Drack min dryck sen blev det en tur till Malmö fixade det vi skulle sen blev det hem o ordna middag. Thés o Neil kom väl medveten åt jag en liten bit kyckling utan bacon o den smarriga såsen med grädde o mango chutney o 2,5 dl kelda soppa mmmmmmmmmmmmmmmm vad gott.
Thés o Neil har kört hem, ska ta en dryck sen kallar sängen.
Vågen visade i morse på -2 kg sammanlagt när kommer raaaaset?????????

Odjuret

 Vårt odjur som vi klippt klorna på idag utan att 3 personer behövt ligga på henne väl mutad med Ahlgrens bilar o leverkorv gick det ok.

Dag 5

Ja då har ju faktiskt nästan en vecka gått. I dag skulle jag inte kunna äta en ko men en liten kulting hade nog gått bra hihihi.
-1,2 hoppas att det händer någonting snart.........som typ ett riktigt ras.
Drack mitt lort i morse den med kaffesmak o värmde den i micron faktiskt helt ok.
I eftermiddags var jag o hämtade sonen, handlade o sen iväg till tandl sista gången på "käftis" nu blir han överflyttad till Vellinge.
Man o son åt kyckling med potatissallad o vitlöksbröd.........jag drack te ........hmmmmmm
Ska iväg o se Redhawks hoppas det blir bättre än i onsdags den var urusel. Sen blir det till att hämta sonen i Trelleborg hoppas jag får se lite när vi möter Vitryssland.
Nä nu ska jag dricka en lort till innan vi ska iväg.

Dag 4

Ja inte glömde jag bort att tänka på mat igår...hallå 6-2 till Bofors hmm vad säger man?????? Vi o många andra gick innan matchen var slut då stod det 6-1 ingen spänning o till på köpet hade dom reklam från Mando o delikatessen på Malmborgs, sen dillade bara Ola om hur mätt han var o hur, när o varför han ätit........

Vägde mig i morse -1 kg inte mkt med tanke på dessa uppoffringarna jag gör. Jag fick ett litet återfall o stoppade i mig 20 salta mandlar fy för satan vad jag mådde illa efter det dumt,dumt,dumt.
Gjorde mat till man o barn jag själv åt kelda soppa o ett knäckebröd mumsmums.
Har inte gjort något vettigt idag mest slöat framför tv o svurit åt denna förbaskade snö...jag tror jag emigrerar.....nä tacka vet jag sol o värme.

Dag 3

Jag e hungrig skulle kunna äta en hel ko. Tack o lov jobbade jag igår natt så jag har sovit bort den värsta hungern. I går åt jag något delikat....2,5 dl keldasoppa o ett knäckebröd m skinka utan smör det var himmelskt. Detta får jag tyvärr inte äta varje dag men dom sa i Ljungby att jag skulle gå ner trots att jag fuskade med Kelda ibland.
I kväll ska jag roa mig med att gå på hockeymatch med maken så blir det 3 tim "inte tänka på mat".

Ett bra tips shaka inte Modifast med kokt vatten det gjorde jag o det sa poooffff o hela köket blev klätt med Modifast med kaffesmak, tack o lov hade jag hämtat sonen innan så han kunde ta längst upp. Det blir otrolig mkt av 200 ml Modifast.

. mmmmmmmmmmmm va gott, fin mat i Thailand

Har försökt få tag på Nettan men det har inte lyckats............

Dag 2

Gick upp o fixade frukost till sonen, själv drack jag en kopp te o 1 dl lättfil för att kunna svälja min kapsel. Kl 08 tog jag påse nr 1 vaniljsmak helt ok MEN HUR MÄTT BLIR JAG????????????????
Jag kommer att vara både död o begraven innan dessa 21 dagar har gått...........
Ska köra o handla bröd mm o sen hämta sonen i Trbg.

påse nr2

Nyss druckit påse nr 2 fortf ok rätt gott faktiskt men hur mätt blir man på en skala????????????????
Ska göra fläskpannkaka till Anders o Martin.......kulkulkul.
Ska köpa nå´n sorts drick buljong i morgon kanske gott. Drack både te o kaffe, kaffe utan mjölk det e en katasrof hos mamma o Arne.
Påse 3-4 slank oxå ner men jag e hungrig som en gnuuuuuuuuuu, ge mig mat!!!
Trött nickade till framför soffan hela tiden såg bara ett halvt spårlöst. Gick i säng kl 23.00
Anders tog foto på hela mig kul att ha sedan....

1:a dagen av 21

Ja så var det dagen D. Gick upp som vanligt o fixade frukost till Martin som var som vanligt trött. I går hade vi det jättetrevligt med buffolovingar i Höllviken sen var vi på Hamnkrogen i Trbg Thés o Martin grillade sitt eget kött på en lavasten häftigt... därefter körde vi hem Thés o Neil. Väl hemma blev det soffläge vi var mätta o trötta alla 3. Men det var ju den sista DAGEN PÅ MITT FETA LIV så vi slog till med lite glass oxå. Sängen skrek så kl 23.45 slöt sig dom blå.
Ja, som sagt frukost till sonen o till mig en MODIFAST choklad det var faktiskt inte så äckligt som jag trodde inga korn o faktiskt krämig men det skriver jag nog inte om 21 dagar hihihi.
Nu en runda till mamma med hmmm bullar......ska känna doften av dom ända till Arlöv.....
Städerskan kommer o då rymmer jag fältet så e jag minst i vägen. Återkommer 3 påsar senare.

Sista måltiden

Den ska avnjutas i familjens närvaro ska börja med Buffalo vingar i Höllviken sen blir det middag på Hamnkrogen i Trelleborg.

Mitt nya liv

Ja det e ju inte fören imorgon det blir en förändring av mitt liv. Ska dricka "lort" modifast i 3 veckor....hujedamig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0