Livet är härligt!

- 23.7 kg det är kanon.
Det har gått riktigt bra förra vecka + idag, jag hade hoppats på -25 till vi ska till London men i den här takten går det mkt bättre. Vi ska till London 15/7-19/7.

Det var en trist dag i torsdags den började bra..... Jag var i Trelleborg och skulle hämta kläder som jag beställt körde sen hem till Thés o Neil vi hade bestämmt sedan tidigare att vi skulle till Norrvidinge och köpa blommor. Dom åkte med mig till Svedala där vi sen träffade Anders. Vi fyra shoppade blommor vi skulle ha 5 st amplar bla.
Vi åt kina mat på en restaurang i Käglinge det var gott.
Hem o planterade och sådde lite grönsaker.
Vid kl 20.40 gick jag in o skrubbade mina händer samt skulle in i duschen innan semifinalen i melodifestivalen skulle starta kl 21.
Till min fasa upptäckte jag att min vigselring var borta..........
Sprang omkring som en yr höna men kunde inte finna den jag har sagt så många gånger att jag skulle ta av mig ringarna eftersom de satt så löst.

Nu 4 dagar senare har vi fortf inte hittat ringen FAN, FAN ,FAN.

Men jag hade en trevlig morsdag det var ju Thés som köpt men Martin var med och betalade så det var ju från dom båda. Fick en jättefin blomma sen hade dom köpt en tårta.
Vi gick ut o åt på Sankta lucia i Vellinge det blev billigt o bra min barnportion med pasta de la casa bjöd dom på + all dricka.

Vi hade Jocke o Annika på grillat i lördags det slutade med att Nettan o Jörgen oxå kom trevlig kväll. Men massor av disk det var därför vi gick ut på söndagen.



JAAAAAAAAAA

Ja äntligen fick vågen spel...... - 22,6 kg.
Det satt långt inne att släppa dom grammen:-) Men nu e det gjort känns superbra!
Köpte ett par röda 3/4 dels byxor igår mellan 5-6 storlekar mindre än vad jag hade innan operationen visst blir man lycklig......jippi jippi jippi

Nästa att köpa är lite mindre underkläder.....

Sonen är fortfarande sjuk men är nu på bättringsvägen skönt det har varit en dryg förkyldning med feber o hosta.
På måndag åker han tii Göteborg med skolan o kommer hem på tisdag.

Thérese o Neil var hos oss igår vi grillade o åt danska nypotatis det var minst sagt gott.
I dag bär det av till Käglinge ska köpa blommor handelsträdgården precis utanför(som jag glömt namnet på) har stora fina amplar för 100 kr styck riktigt billigt med andra ord.

Jag berättade för Thérese att jag hade en överaskning till henne....hon blev överlycklig när hon fick en biljett i sin hand till Peter Jöbacks konsert på konserthuset 3/10. Det ska bara bli såå kuligt, det har vi velat väldigt länge.

I morgon kommer Jocke o Annika hit vi ska äta o dricka gott det blir grillat förstås, men det är alltid gott.


Underbara söndag

PANIK igen JAG STÅR STILL VÅGEN RÖR SIG INTE ETT GRAM...............
Skitjobbigt ska vara aktiv som en galning hela veckan.

Ja äntligen är denna helgen slut (om ett par timmar) det har varit en jobbig helg med mkt oro på avdelningen.
Och äntligen kom Thés o Neil hem från Grekland det hade varit en ok vecka Thés hade bränt sig 2 ggr o badat i havet sista dagen. Hon sa att hon aldrig åker dit mer... maten var så där och nivåskillnader som aldrig förr trappor överallt hela tiden det tyckte hon var jobbigt.
Vi ska dit där i morgon på lite grillat gott.

Martin är sjuk...varit halvkass hela förra veckan var hemma i fredags då hade han feber och kräkt sen var han på fest i lördags och ville bara hem då var han kass igen.....låg så gott som hela söndagen synd om honom.

Anders var och hämtade Thés o Neil jag hade gjort köttbullar o brun sås, köpt potatis som dom fick när dom kom hem till oss. Det tyckte dom var jättegott så det var ju roligt.

 


Arbetsvecka

Ja så är det en hel vecka med bara jobb.......inte kuligt!
Både i måndags o idag har det varit kanonväder har nog segat sig upp mot 15 grader.
Har nu köpt flygbiljetter till London 15/7 vi flyger på torsdagen kl 17.10 kl och kommer hem 19/7 kl 20.00 ska bli himla roligt att träffa Anna o James. Vi ska roa oss själv på fredagen då dom jobbar så det blir nog en busstur runt London.
Gjorde lite bank ärenden på nätet i morse kom ganska sent i säng sov länge sen var det hockey på tv nu e Sverige i kvartsfinal i övermorgon ska vi möta Danmark spännande.
Martin har bott i Thés o Neils lägenhet måndag o tisdag kommer hem o spelar wow i morgon han tycker det är trist utan dator.Ensamt utan honom han åker till lägenheten igen på torsdag tar bussen till praktiken i vellinge på fredagen, vet inte om han åker tillbaka igen eller om jag ska hämta honom vet att han ska på fest på lördagen.

Jag har bokat biljetter till Peter Jöback den 2/10 i konserthuset men det e bara jag o Thés som ska gå blir en överraskning för henne......vi har länge velat gå på en konsert med honom.

god thaimat


apor i thailand


Solen lyser med sin frånvaro...........

Grå , trist och regnig dag.

I går hade vi en trevlig kväll våra vänner som vi träffade i Thailand kom det var Håkan, Maria och Alex. Vi bjöd på rådjurssadel som blev uppskattat. Såg på alla bilderna samt filmen som vi tagit.Sen blev det kaffe, glass,jordgubbar o chokladsås det var oxå gott.
Det var en riktigt lyckad kväll.
Thérese o Neil kom vid 22-tiden dom ska sova här för vi skulle köra dom till Kastrup.
Så upp i ottan kl 06.00 fick i oss var sin smörgås sen bar det i väg till dk, Thés o Neil ska till Grekland Lerdos i vecka,Neils bror ska gifta sig på Lindos på fredag.
Jag ville oxå till lite sol o värme men ack nej jag får vackert stanna hemma.
När vi kom hem gick jag o lade mig ska jobba i natt riktigt gott soveväder.

Gubben jobbar idag oxå ska snart börja med maten som blir pytt av maten som blev över.


En regnig lördag

Jaaaaaaaaaaa så var det -21.6 kg 1.1 ner sen förra veckan.

-21,6 kg på 12 veckor är rätt ok.

Jag har jobbat 2 extra nätter denna veckan i tisdags var jag på barn&ungdom på Bispebjerg o i onsdags var jag på geontro på Amager PBe1 supertrevliga vakter speciellt den sista....vi hade jättetrevligt hon var kanon att jobba med hoppas det blir fler vakter där.

I kväll kommer Håkan, Maria o Alex det var dom vi träffade i Thailand ska se lite bilder o äta gott (rådjurssadel).
Thés o Neil kommer oxå dom ska sova här för vi ska köra dom till Kastrup i morgon bitti dom ska till Lindos i Grekland där Neil´s bror ska gifta sig.
Det var allt för denna gång får bli mer nästa gång.

Härliga onsdag

Ja vägt mig gör jag inte fören på fredag men jag fryser konstant.......måtte vågen få ett frispel!
Har faktiskt varit 2 fina dagar med lite sol men fy katten vad kallt det är.

Anders o jag var på hundfältet med Stacy i måndags vi apporterade med henne o det gick bra, när vi skulle hem o var 30 meter från bilen fick hon ett frispel och sprang utav bara helvete.....skulle jaga ankor IDIOT.
Hon sprang mot ankorna 500 meter bort rusade över en cyckelväg o ner i en damm.......hur dum e man då på en skala???????? Anders o jag fick en extra gåtur.....Hittade djuret, körde sedan hem till Titti på en fika.
Trevlig pratstund det var längesedan vi träffades.

Körde hem o innan dess hämtade vi hem lite kina mat mums det e gott det.

Stacy var skum då vi kom hem skakade i kroppen o var allmänt konstig pep gjorde hon oxå........vi vet ju inte vad som hänt eftersom hon var så långt från oss.
Hon var ännu knepigare i går står mest o tittar på oss varken åt eller drack på hela dagen, vi gick ialla fall på hundkursen det gick bra men hon vägrade att sätta sig vi konstaterade att hon hade ont i svanken/låret. Hon åt när vi kom hem, vet som sagt inte vad som hänt vi får hoppas att det bara är en sträckning i en muskel.

Jag tog en x-tra vagt i natt o ska snart hem o sova det ska bli skönt.♥

 

 

 


Jaaaaaaaaaa äntligen!

- 20,5 på vågen oooooooooo vad glad jag blev.

Men det har varit en jobbig vecka jag har frusit som en liten gnu o trött som jag vet inte vad. Nu är jag halvvägs av min viktnedgång.....känns bra.

Så har sonen fyllt 19 år hade kalas för nära o kära i fredags, bjöd på smörgåstårta som jag oxå en en liten bit av.
Martin fick öppna sitt paket lite innan han fick en ny mobiltelefon en Samsung Jet han blev överlycklig.

Han läste intruktionerna så ögonen glödde o kom inte i säng fören kl 01 på natten.
I morgon på hans födelsedag är han bjuden på grillfest hos Amandas syster, Martin ska ha sin fest när det blir lite varmare för här e svinkallt.

Thés o Neil kom under dagen ville ha hjälp med beställningen av tax free varor det blev inte så bra dom hade laggt in x2 på många varor så jag får ringa dit på måndag.
Dom skulle till skopunkten så jag följde med, Anders sov som vanligt på soffan.
Vi körde omkring lite i Malmö men hittade inga skor, skulle även till Loppmarknad men där var stängt så vi gör ett nytt försök idag dom har ju märkesvaror för smink till halva priset.
Efter Malmö blir det grilltajm...........mums.


Kall tisdag

Ja som sagt har stått still hela förra vecka orsakat patik.......men jag fryser som en liten gnu så jag hoppas att det syns på vågen på fredag.♥

Varit på hundkurs idag det var svinkallt känner mig som en djupfryst fiskpinne.....hur dom nu känner sig:-)
Men det gick bra, Martin o jag var ute en runda med henne på kvällen.

Jag har faktiskt fixat mina naglar dom var hemska utväxta o fula men nu e de såååå fint igen.

Har fått förfrågningar om före o nu-bilder här kommer dom.Från Egypten 2009


 Detta resultat efter 10 veckor

PANIK

Jag har stått still en hel vecka.....då får man bara PANIK jag har inte gjort något annerlunda.
Ok jag har varit på kurs 2 dagar onsdag o torsdag med fantastiskt god mat men jag åt lika lite som jag brukar, när dom andra åt kakor åt jag ett knäckebröd med kanel supergott.
På torsdag em efter kursen skulle vi gå ut det började med att vi hamnade på Obelix en bit ifrån Scala dom drack öl o jag en smoothe mmmm vad god med jordgubb o banan. Där satt vi ute en bra stund i det underbara vädret ca 20 grader, därefter begav vi oss till en vietnamesisk restaurang ingenting för mig......det var gott men nej dit går jag inte igen. Konstigt den e superpoppis massor med folk långa köer utanför???????????Nettan o jag delade på en rätt.

Jobbade helg inte så kul försökte byta bort min fredag då det var valborgsmässoafton men det gick inte Nettan lyckades byta både fredagen o lördagen kul för henne......medan en annan fick slita jobbiga nätter båda dagarna betydligt bättre i natt.
Skönt att vara ledig i 2 veckor ska jobba lite extra 2-3 nätter har fått en på barn&ungdom det ska bli kul.
Jag har faktiskt tagit kort före o efter men dom kommer in nästa gång finns på datorn hemma......

 


RSS 2.0