Tisdag

- 19 kg på vågen :-)))))

Helgen förflöt fint, i Lördags var vi  hos Thés o Neil och invigde deras nya grill, Det blev fläskfile, nypotatis o aioli, sen blev det kortspel skippo kuligt.Vi var nog inte hemma fören kl 22.
Söndagen tillbringade vi utomhus strålande solsken. Anders hade snickrat ihop en låda som jag kunde så lite grönsaker i så den lade vi på plats och fyllde med jord. Vi ska sätta upp lite belysning i trädgården (Anders fick fina lampor av mig o Doris för ca 5 år sedan) så han drog lite kablar till det.

Nu till en tragisk sak.... Mitzy har varit jättedålig hela helgen hon åt inte det sista hon åt var en leverpastej smörgås som Martin gjorde åt henne i fredags på lördagen började hon att kissa inne kunde inte hålla sig vi tog henne till vetrinären i måndags. Hon undersökte henne o sa att knutan hade växt o satt in i frambenet så det gick inte att operera om dom mot förmodan hade gjort detta så hade hon säkert inte överlevt en operation.
Så jag ringde till Thés som kom dit tillsammans med Martin o Neil.
Anders, Thés o jag var inne hos henne hon fick först en lugnande spruta sen fick hon en överdos av sömnmedel o somnade stilla in. Thérese var helt förstörd, när det var över gick jag ut till Martin och frågade om han ville klappa henne en sista gång så det gjorde han. Vi bad att dom skulle ombesörja kremeringen.Så nu har vi bara en hund. Thérese o Neil kom hem och åt tillsammans med oss.R.I.P



Så till något roligare idag var jag hos Eva som tog bort alla dom grå så nu e jag en riktig blondin igen. I morgon ska jag upp tidigt riktigt tidigt vi ska ha temadag med jobb.
I Söndags var vi på 20-års kalas hos Stella.

Tack o lov ser man inte ut så här längre!


Nu e det freeedags myyys!!

Har inte vägt mig på en vecka nu det stod   -18,2 kg ner så det går nedåt hela tiden:-)

Har varit en otroligt kall o regning vecka, i måndags morse fick jag skrapa rutorna o hur kul var det då????????????
Händer ju inte så värst mkt när man jobbar.....så det har inte hänt så värst mkt.

Anders var hos vetrinären som sa att Mitzy hade en kraftig inflammation i spjuvarna så hon kunde inte avgöra vad det var fören inflammationen var nere så hon fick atibiotika att gå på en vecka. Anders ska dit på måndag igen, så får vi se vad som händer.

I dag blir det bio med Thés o Neil trevligt dom kommer hit o äter, dom plockar upp Martin på vägen.

Ja så var det måndag igen!

Stått stilla i helgen fortfarande - 17.5 kg.
Ska kanske försöka att väga mig en gång i veckan...klarar jag det?

Träffade min gamleste, bästaste vänn i lördags dom kom hem till oss, Anders trodde han kunde lura mig med att det var vänner till honom som skulle komma o till råga på allt jaktidioter, men jag visste att det var något lurt men inte att det var gamlaste.....
Trevlig kväll men grillad entrecote, nypotatis o aioli. Innan maten såg vi foton från vår Thailands resa o efter maten filmen. Dom tyckte där var fint o det kan jag lova att det är.......vill dit igen nuuuuuu

Mamma o Arne kom en stund igår så det blev filmvisning igen dom tyckte oxå det var vackert.
Vi fikade hade köpt kakor på morgonen jag är ståndaktig o drack bara kaffe.

Jag skulle jobba på natten så jag gick o lade mig en stund men sova kunde jag då rakt inte. Skulle jobba med Anny stökig natt dementa tanter.......

Anders ska till vetrienären i morgon Mitzy haltar som en galning Anders hittade en avlång knuta som går från frambenet över hela magen är det cancer sa vi att då avlivar vi henne men det kan ju vara något annat oxå vi får se i morgon.

Jobbar i natt går av på fredag morgon.
 

En skön lördag

- 17.5 kg på vågen mmm det tycker jag om.

I går var maken o jag i Malmö, hämtade våra lagade skinnjackor, köpte kött till i morgon, gick in i en fridtids affär det blev dyrt 1 soft shell jacka till Anders o 2 till mig. Fann en rosa som jag bara skulle ha var riktigt ekonomisk o köpte det för liten så om 2-3 kg ner till passar den, o en blå som jag kan ha nu.

Dottern o Neil kom vid 18-tiden vi grillade o hade köpt nypotatis från cypern det var supergott. Vi såg lite på tv sen körde dom hem Thés jobbar hela helgen synd om henne.

I kväll ska vi ha folk danska vänner till Anders det blir reprisen från igår med grillat o nypotatis o aioli.
Skriver mer i morgon om hur kvällen var.

Sista natten

- 17,1 på vågen kanon tycker jag

Har inte hänt något speciellt jobbat 8 nätter i sträck......
I går var vi o tränade på jobb jag gick på gåbandet det var riktigt skönt Nettan o Anny var oxå med.
Fick städat medans jag sov det var super.

I dag ska Nettan o jag på löplabbet o se om vi kan få bra skor till träningen.

Ska se om maken o jag kan fixa lite i trädgården i helgen....lite vårfint kan det ju bli......
Om vädret håller i sig blir det väl lite grillat mums vad det e gott.

Nu e det söndag kl är 01.54

Ja jag är på jobb..... dessutom hela helgen + halva nästa vecka det blir 8 nätter i sträck.Så har vi det var 12:e vecka.

- 16,8 kg på vågen helt ok.
 Jag har shoppat lite kläder förra fredagen blev det 1 par jeans o en blus och i måndags blev det 2 par jeans och en jeans tunika nu ska jag lugna mig för jag går ju ner hela tiden kuligt tycker jag men det e faktiskt roligt att köpa lite nytt. Har rensat ut "lite" hemma det blev 3 stora säckar med kläder som jag inte kan eller vill ha (många e för stora).
Det var många år sedan jag kunde säga att kläder var för stora för mig........

Händer ju inte så mkt när man jobbar 36 timmar i helgen 12 timmars vakterna är jobbiga så det e bara att sova, äta o jobba.
Det var ganska stökigt på jobbet i går kväll men tack o lov klarade vi upp situationen. Nu längtar jag riktigt mkt efter min säng.
Anders kände sig ensam idag Thés o Neil hade varit där o grillat ( gott för dom) dom slötittade på en film efteråt sen körde dom hem, Martin är på fest och kommer inte hem fören i morgon.♥

Första natten på min avdelning

- 16,1 visade vågen i dag (ja det var egentligen igår skriver detta i natt)

Kanonfint väder strålande sol o ca 10 grader det är vi värda.......
Försökte vila lite sova kunde jag då rakt inte det var ...ja ni läser rätt för varmt. Jag som ständigt fryser.
Gick upp vid 15.30 kl rakt in i duchen, sen blev det lunch för min del 1,5 tunna skivor falukorv, 2 pyttesmå stekta potatisar o 1 dl kokta grönsaker gott gotti gott gott.
Gjorde mig sen i ordning o körde in till Mobilia hittade 2 par byxor med tantvarning.....gummiband i linningen, men jag kunde ha en storlek mindre och kan förhoppnongsvis ha dom lite längre.Tog en fika med min man som skulle köpa något som jag inte kommer ihåg.

Därefter blev det hemfärd till mamma som skulle ha tupperware party, trevliga saker köpte 3 burkar o en kulig sak som gör hål i pajdegen.
Nettan o jag samkörde så efteråt körde vi hem till Nettan o gick ut med Sigge the dog o sen jobb.
Blev varmt välkomnad dom tyckte det var kul att jag gått ner så mkt o att det var skönt att jag var tillbaka det var roligt.
Natten hitintills har varit lugn....hoppas det fortsätter så.

 

 


Ja så var påsken över!

- 15.5 visade vågen igår

Ja så var påsken till ända, jobbade 2 x-tra nätter skärtorsdag och påskdagen på Amager helt otroligt att vara hemma 07.30 kl skönt att krypa ner i sängen.
 
 Påskafton firades med Thés, Neil,Conny,Ted o Doris åt gott tillomed jag jag åt 1 ägg, 4 bitar sill som Conny köpt ock ugnsbakad lax med romsås enormt gott men sen var jag proppmätt.
Vi gick allesamman en runda med hundarna vi släppte dom på fältet o det var ju inte bra Stacy fick upp x antal harar. Doris Thés o jag gick hem det var svinkallt. Det slutade med att Conny fick köra o hämta djuret......som var väldigt trött....märkligt hade ju sprungit nonstop i ca 45 min.
Vi satt i uterummet o pratade sen gick vi in o skulle äta Doris fläskfilé gryta tog lite ½ köttbit ½ dl ris o lite sås jag blev mätt så jag nästan mådde illa ALDRIG äta så mkt.
Thés o Neil, Conny o Ted åkte hem vid 22-tiden stackars Thés skulle jobba dagen efter.

Körde Doris hem igår var inne på Allfrukt o köpte lite frukt o grönsaker, lämnade Doris sen åkte vi till Lidl där jag köpte frysta grönsaker gott gott gott.


April, april

- 14,6 så det e ju bra.
Nej har faktiskt inte blivit lurad i dag. Thés o Neil var o fikade hos oss dom fick ungsvarma frallor, jag drack vatten.......

Martin o jag var superduktiga vi städade uterummet dammsög o skurade bord, kyl o golv, Martin skulle ha fest i kväll.
Anders kom hem vanlig tid, jag sov lite under kvällen skulle ju jobba på Amager B2, L-G´s avd men han har semester är i Sundsvall fy vad kallt....

I går var Nettan o jag i dk skulle till Skat Øresund måste vara nå´t fel på hennes skatt men desvärre var det inte det....jag fick 23.800 tillbaka men 12000 är för att jag pensionssparar i dk, men det var ju bra en bit på väg till Thailandsresan......
Därefter var jag först på Fakta o handlade bröd sen var vi på Bilka på Field´s köpte lite kött, grönsaker o lite annat smått o gott.

Morgondagen blir nog super vi ska grilla jag ska äta kyckling, potatismos o aioli mums säger jag bara mer om den upplevelsen kommer senare.

RSS 2.0