Hemma igen!

Har varit en härlig, inspirerande och supertrevlig tripp till England. Vi åkte i torsdags eftermiddag,Neil o Thés körde oss till Kastrup vid 15.30kl. Kom till Stansted och blev hämtade av James o Anna naturligtvis var den flygplatsen längst bort tog 1,5-2 timmar att köra, men vad visste vi? Blev bjudna på lax, potatis och sallad mmmgott.
 På fredagen blev vi körda till tågstationen så tog vi tåg till city i London tog 30 min. Gick på Oxford street alla dessa märkesaffärer sen blev det buss till Harrold´s puha vilken affär den skulle man ägt........den hade allt o lite till vi hittade ett par trosor helt vanliga) 700 kr......vi köpte te så vi kunde gå omkring o visa alla att vi varit där♥ hihihi. Sen blev det en sightsning buss som körde oss överallt o ingenstans vi hamnade långt ute i intet vid ändhållplatsen men vi tog en cappucino det var gott, Därefter blev det buss till London Waterloo som skulle ta oss hem igen, lite shopping blev det.
Vi gick till en mysig restaurang som hade thaimat så för min del blev det Pad Tai Gai mmmmm supergott.

På lördagen gick vi ut o åt frukost.......märkligt men dom brukade göra detta.Vi åkte in till Kingston jättemysigt shoppade lite till sen körde dom oss till en enorm park där det fanns rådjur o hjortar ute i parken tillsammans med människorna vi var 2 meter från en flock hjortar det var häftigt. Dom hade stängt av delar av parken så når vi skulle gå tillbaka fick vi gå o gå o gå säkert 6-7 km när vi ätligen kom fram blev det en öl o sittläge.
Gick ut o åt på en annan restaurang.

Söndagen gick vi oxå ut o åt frukost Anders fick sin Engelaka frukost jag åt rostat bröd ohh vad jag saknar mitt mörka bröd.
Efter frukosten blev det The Queen´s slott herrejisses vilket ställe helt enormt.Där gick vi omkring ett par timmar fick komma in oxå o se de olika salarna.
Därefter var vi trötta allihop men det blev middag ute igen.Det blkev Thai mat igen men det var inte lika gott som på den lokala puben som vi var på i fredags.Sen blev det sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0